Flexibele kantoorruimten Tribes Weena Rotterdam

Tribes verhuurt flexibele werkplekken, kantoorruimtes en vergaderzalen in Nederland, België en Duitsland, waarbij centraal staat dat zij haar huurders de ideale werkomstandigheden wil bieden.

Maar ook het esthetische aspect staat hoog in het vaandel. Zo is elke vestiging voor wat betreft de inrichting geïnspireerd op een volksstam en is het gewenst de installaties ook op esthetisch vlak hierop zoveel als mogelijk is af te stemmen.

Voor de vestiging aan de Weena te Rotterdam (zoals hieronder afgebeeld) is gekozen voor de Huli stam uit Papoea-Nieuw-Guinea.

Om bij te dragen aan een combinatie van ideale werkomstandigheden en esthetische niet uit het oog te verliezen is ADEK, in opdracht van Ericis, betrokken bij de ontwikkeling van diverse nieuwe en bestaande vestigingen van Tribes.

Zo is door ADEK in eerste instantie het installatietechnisch ontwerp verzorgd, maar hebben wij ook assistentie verleend bij de uitvoering en oplevering van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.