Over ons

ADEK Installatie Advies BV is eind jaren 90 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend advies- en engineeringsbureau voor allerlei gebouwgebonden installaties.

De eigenaar en oprichter, Ad Dekker, heeft decennialange ervaring binnen de installatietechniek. Zo is hij van 1980 tot 1988 werkzaam geweest bij een industrieel adviesbureau te Rotterdam. Vervolgens was hij vanaf 1988 tot 1998 technisch directeur en mede-eigenaar van een middelgroot installatiebedrijf, alwaar de nodige praktijkervaring wat betreft het reilen en zeilen van een onderneming binnen dit vakgebied is opgedaan. Na verkoop van het aandeel in dit installatiebedrijf is hij in 1998 gestart met ADEK Installatie Advies BV, waar hij nog altijd dagelijks met veel plezier te vinden is.

Na de oprichting was via reeds bestaande relaties uit eerdere werkervaringen al snel een vaste kern van opdrachtgevers ontstaan, een kern waarvan een groot deel ADEK tot op heden nog steeds regelmatig weet te vinden voor nieuwe opdrachten. Maar ook het aantal nieuwe, en veelal terugkomende, klanten is de afgelopen jaren sterk gegroeid.

Verder werken er een aantal jonge, maar vakvolwassen werknemers bij ADEK die regelmatig cursussen volgen, o.a. bij de TVVL en Avans, om zich verder te blijven ontwikkelen en specialiseren in hun vakgebied, maar ook om bij te blijven wat betreft veranderende wet- en regelgeving.

De expertise van alle medewerkers van ADEK wordt dagelijks met veel plezier ingezet bij uiteenlopende projecten in het hele land (en buitenland) voor een gevarieerde groep opdrachtgevers, zoals (semi-)overheden, vastgoedbeheerders, architectenbureaus, installatiebedrijven, bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars, maar ook particulieren.

ADEK is lid van

Wij steunen en ondersteunen hiermee allerlei wetenschappelijk onderzoek gericht op het verbeteren van behandelmethoden van kinderziekten.